3 DAGE PÅ LOLLAND 

Lolland Rundt er et etape-motions-cykelløb, absolut uden præstationskrav. Det køres over 3 dage.

Der er tre ruter fredag og lørdag på henholdsvis 60, 120 og 150 km pr. dag, og to ruter søndag på henholdsvis 40 og 60 km.

Og så er der Eventyrruten for børnefamilierne på ca. 35, 35 og 15 km hhv. fredag, lørdag og søndag. På Eventyrruten er der masser af oplevelser, opgaver og mysterier at løse, når man følger den glade trold rundt på ruten.

Hver af de 3 dage er der mange rastepladser. Ved rastepladserne, eller hvor ruterne i øvrigt krydser hinanden, kan du skifte fra den ene rute til den anden. Cykelturen på 3 dage vil således have en samlet længde på mellem mindst 160 og højest 360 km. Eventyrruten 75 km.

Ruten
Der cykles ad udvalgte ruter gennem det flade og cykelvenlige Lolland. Ruterne fører gennem de smukkeste dele af Lolland, gennem skove, til strande, forbi herregårde, oltidsminder og andre seværdigheder. De mange muligheder for at skifte mellem kort og lang rute giver mulighed for både at give sig tid til at nyde solen fra en grøftekant, studere en runesten, eller tage en ordentlig tur på cyklen.

For hver 10 - 25 km er der oprettet en rasteplads, ofte ved en Dagli'Brugs, idet Dagli'Brugsen er løbets hovedsponsor. På rastepladsen kan købes en forfriskning, hvis cyklen bryder sammen, kører vi den til cykelsmeden, som er på arbejde under hele Lolland Rundt, og hvis en enkelt bliver for træt til at gennemføre ruten, så sørges der for transport.

Overnatning
Der overnattes i Sakskøbing Sportscenter, hal B, og i Ellekildeskolen ved siden af Sakskøbing Sportscenter, hvor der er mulighed for at besøge svømmehallen, og hvor der arrangeres cykelfest lørdag aften.

Information og tilmelding
Yderligere information ved henvendelse til kontakt@lollandrundt.dk, eller til formanden på tlf. 81752608 (læg evt. besked på telefonsvareren, så bliver du ringet op).