EVALUERING AF 2016 

Der var 280 deltagere i Lolland Rundt i 2016, hvilket var færre end i 2015 og færre end ventet.

Lolland Rundt blev i 2016 afviklet i sol og varme og uden uheld af betydning. Eventyrruten for børn med forældre/bedsteforældre havde flere deltagere end nogensinde før, og i alt deltog 25 børn i alderen til og med 14 år.

Der blev overnattet på teltplads ved Sakskøbing Sportscenter, i Hal B og på Ellekildeskolen efter deltagernes valg. Det ser ud til at falde i god jord, at der er flere valgmuligheder.

Der er afleveret et stort antal spørgeskemaer. De er analyseret og resultatet er beskrevet herunder. 

Generalforsamling.

Fredag aften blev der afholdt generalforsamling. Bestyrelsen og revisorerne blev genvalgt, og der blev vedtaget en vedtægsændring med nye tegningsregler. Se formandens beretning i menuen til højre.

Cykelsmed og bus

Cykelsmedene fra Skotte Cykler i Sakskøbing var en stor succes, som vi forventet at gentage næste år.

Hemmingsens Busser transporterede deltagere i bus fra Nysted til Radsted, sådan at børnene kunne holde rast i Nysted lørdag sammen med de voksne. Også den succes forventer vi at gentage i 2017.

Uddrag af spørgeskemaerne i 2016

Rutekortene

Rutekortene kan være lidt svære at læse. Det gør bestyrelsen noget ved i 2017. Vi vil lave nogle forsøg med kort, der er lettere at læse og med kraftigere farver på.

Grillaftenen torsdag: Maden var god, men der var lang kø. Sportscentret sikrer, at der bliver mindre kø i 2017.

Vareudvalget på rastepladserne blev kritiseret. Hvert år forsøges at købe et passende vareudbud til rastepladsbilerne. Bestyrelsen ser ikke vareudbuddet som noget, der bør satses på. Men der skal være vand og kaffe nok, hvilket efter bestyrelsens mening også var tilfældet i 2016.

Rastepladsernes åbningstider blev kritiseret. Der laves i 2017 en anden beregning af rastepladstiderne. Beregningen vil blive beskrevet i materialet til Lolland Rundt, og det markeres på rutekortene, når rastepladstiderne er afkortet i forhold til beregningsgrundlaget. Dette er desværre nødvendigt, fordi vi kun har 2 rastepladsbiler, og sidst på fredagen og lørdagen burde rastepladserne være åbne i ca. 3 timer.

Badefaciliteter i hal B er kritiseret. Det varer længe, inden den første badende har varmt vand. Bestyrelsen anerkender problemet, men det vil ikke kunne ændres i de næste par år.

Der var tilfredshed med muligheden for at overnatte både i hal og i Ellekildeskolen. Det bliver også muligt at vælge i 2017.

Grusveje på grøn rute er ikke gode for racercykler, men mange var glade for grusvejene. Grøn rute kører også på grusveje i 2017,  men det vil blive markeret på kort eller i rutebeskrivelsen, hvor der kan vælges alternative veje på asfalt.

Musikken blev kritiseret, men der var flere på dansegulvet og i hal A, da musikken sluttede, end det har været tilfældet i en hel del år. Bestyrelsen vil sikre, at der ikke spilles højt under maden, men vi har antaget de samme musikere i 2017.