NYT OM LOLLAND RUNDT

En af årets nyheder er den nye hjemmeside, idet vi har skiftet den gamle ud med en mere moderne og brugervenlig version der virker mere tidssvarende. Layout på hjemmesiden vil dog være let genkendeligt fra den gamle.

Der er også indgået et samarbejde med Sportstiming og deres elektroniske tilmeldingssystem. Fremadrettet vil tilmelding og betaling derfor skulle indskrives via hjemmesiden og det link der er lagt ind.

Efter tilmeldingen, kvitteres med en mail med praktiske oplysninger. Disse vil også være tilgængeligt på hjemmesiden

For at holde udgifterne nede samt skåne miljøet, er det ligeså blevet besluttet, at brochurerne vil blive tilsendt via mail

Alle ruter kan ligeledes downloades via hjemmesiden. Der vil dog stadig være eksemplarer tilgængeligt ved ankomst.

Disse tiltag er blevet nødvendigt idet de ellers flittige frivillige har mere end rigeligt at gøre med den øvrige planlægning af det store arrangement. Det nye tiltag er ligeledes også for at frigive tid og kræfter til at forny og videreudvikle foreningens aktiviteter samt at minimerer udgifter og unødvendigt papirspild

I det hele taget, forsøger vi at følge med udviklingen og forny konceptet uden at fravige traditionerne.

For grupperne vil der dog være den ændring, at de selv skal indskrive alle navne på deres deltagere samt betaling for disse elektronisk på linket ved tilmeldingen. 

Vi bibeholder alle de tilbud, som vi havde i 2020, altså tilbud om 3 voksenruter, Oplevelsesruten for børn med forældre/bedsteforældre og evt. guidet rute lørdag. Desuden overnatning i Hal B og plænen ved cafeteriaet efter eget valg.

Desværre er det ikke længere muligt at overnatte på Ellekildeskolen, idet skolen ikke mener at vi overholder kontrakten mht. betingelserne for ophold.

Dagens Ret torsdag aften til Kr.80.-

Prisen er steget lidt, svarende til stigningen på madpriserne, så den fulde tur fra fredag kl. 0900 til søndag kl. 1400 med overnatning og fuld forplejning koster Kr. 970 – i 2022

Reklame for Lolland Rundt

Vi fortsætter i år med at satse på annoncer Facebook og med promovering af løbet på Sportstimings landsdækkende hjemmeside, håber vi ligeledes på flere interesserede til løbet

Der vil naturligvis stadig være trykte flyers tilgængeligt og er du interesseret i at hjælpe os med at lægge flyers på relevante steder, sender vi dig gerne det antal, du har brug for. Henvend dig evt. til kontakt@lollandrundt.dk.

Husk at der kan købes gavekort til Lolland Rundt. Se mere på hjemmesiden.

Tilmeld